Έτσι!...Να τα λέτε όλα!

Παίζονται πολλά, πάρα πολλά στη γειτονιά μας. Η Τουρκική κυβέρνηση έχει αναθεωρήσει την εξωτερική της πολιτική  μετά την απόπειρα πραξικοπήματος σε βάρος της…Και από σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ ξαναγίναμε κλητήρες της ιστορικής μας μοίρας.

Ο κίνδυνος βρίσκεται στα ανατολικά μας σύνορα…Κίνδυνος  ορατός, κίνδυνος πραγματικός. Ο πρόεδρος Ερντογάν με τους πύρινους λόγους του μας το επιβεβαιώνει καθημερινά σχεδόν. Τα παπαγαλάκια του δε; Αυτά κι αν έχουν πει...Στους γκρίζους λύκους αναφέρομαι στα γκρίζα αυτά άτυχα υποκείμενα που τα ποτίζουν με μίσος τα πλυντήρια εγκεφάλων και τα πλένουν σε βιολογικό πρόγραμμα.

Μέσα στο παραλήρημα τους όμως κάνουν και σημαντικές ιστορικές αποκαλύψεις…

"Στον πάτο της θάλασσας βρίσκονται οι πρόγονοι σας". Είπε ο γνωστός ενθοφασίστας σύντροφος του Ερντογάν. Τι λέει όμως η ιστορία; Ο Ελληνικός στρατός υποχωρώντας είτε έπεσε στο μέτωπο μαχόμενος είτε έφτασε στα παράλια όπου τον παρέλαβαν τα Ελληνικά πολεμικά πλοία. Αυτοί λοιπόν που βρίσκονται στον πάτο της Θάλασσας ναι όντως είναι πρόγονοι μας οι οποίοι σφαγιάστηκαν άοπλοι από τους δολοφόνους τσέτες που μπήκαν πρώτοι διότι ο τούρκικος τακτικός στρατός μπήκε  αρκετά αργότερα όταν η πόλη είχε γίνει ήδη στάχτη. Αυτό το μαρτυρούν και οι μαύροι καπνοί από φωτογραφίες της εποχής. Οι μαύροι καπνοί ήταν από τα ξύλινα μπαλκόνια της συνοικίας όπου έμεναν Αρμένιοι.

Η Τουρκία λοιπόν ως συνήθης αυτουργός γενοκτονιών στον πλανήτη έκαψε ζωντανούς και έπνιξε στην προσπάθεια τους να εγκαταλείψουν την πόλη που καιγόταν αμάχους!

Η γλώσσα η απερίσκεπτα προκλητική…Αποκαλύπτει και πολλές ιστορικές αλήθειες! Έτσι να τις μαθαίνει ο κόσμος!

Οι πρόγονοι μας πολίτες της Σμύρνης δολοφονήθηκαν άοπλοι άμαχοι στην προσπάθεια τους να φύγουν πρόσφυγες. Εξάλλου τι αντίσταση θα μπορούσαν να προβάλλουν οι ηλικιωμένοι και τα γυναικόπαιδα;

 

Γιώργος Μουταφίδης.

Αναζήτηση

Ακούστε ζωντανά

Παρακολουθήστε ζωντανά

Skype

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj