Χιονισμένη πολιτεία.

Κι από Αφρική ξαφνικά Σιβηρία η χώρα. Από το δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα στο δώσε φωτιά να ζεσταθώ. Τα επακόλουθα ακόλουθα της πρότερης κατάστασης ενισχυμένα με τις χαμηλές θερμοκρασίες μετατρέπουν την εικόνα της αγοράς σε ταινία θρίλερ.

Το αφεντικό όντως τρελάθηκε! Με το ένα του χέρι ανοίγει το ταμείο, με το άλλο του χέρι κρατάει τα ‘’μπιλιέτα’’ και μετά ξεσπάει στο πληκτρολόγιο. Έφυγε το είκοσι μπήκε το εικοσιένα. Όμως έτος μπαίνει έτος βγαίνει…Το ταμείο άδειο μένει.

Έβαλε όμως κι ο διαβολάκος την ουρά του πάλι. Και στον χώρο του θεάτρου, ορισμένοι στην κυριολεξία αυνανίζονται…Ορισμένοι λίγοι, που στο γυαλί και στα σήριαλ τους νομίζαμε πολιτισμένους…Τους είχαμε ψηλά στην εκτίμηση μας. Λες  κι όλοι ζήλεψαν την τύχη και το ριζικό του Βόσκαρη ή Μπόσκαρη στις άγριες μέλισσες. Λες και το σενάριο κάτι ήθελε να πει απ’ την αρχή σε όλους τους εμπλεκόμενους υποκριτές της υποκριτικής. Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι κι όσες αποκαλύπτουν το βίο και την πολιτεία όλων αυτών των αποβρασμάτων της τέχνης…Ευχόμαστε το επόμενο έργο που θα σκηνοθετήσουν να είναι μέσα στην φυλακή και πίσω απ’ τα κάγκελα.

Όλα γυρίζουν κι όλα ανατρέπονται…Αλλάζουνε τα γούστα μας…Μπερδεύουμε τα μπούτια μας!